Célom a könyvvel...

Mi is a célom A Kerekerdő meséivel?

Mivel nagyon sok információ zúdul ránk nap, mint nap, így meglehet, hogy fontos dolgokra nem tudunk odafigyelni. Főleg, ha meg vannak az érdeklődési köreink. Viszont onnan nem fogunk értesülni, hogy könyvek jelennek meg autizmusról, süketségről, vagy hogy milyen kezdeményezések vannak a rászoruló gyerekek megsegítésére, környezetünk megismerésére és megóvására, hacsak nem vagyunk mi magunk is valamilyen szinten érintettek benne.

Ezért én egyfajta híd szeretnék lenni köztetek, és a széles palettán mozgó kérdések között, amiket a mesékben is érintek.

Akkor miért lett A Kerekerdő meséi a blog címe? Azért, mert a gyerekeknek mese formájában szeretném ezt megmutatni, míg nektek, felnőtteknek lehetőségeket nyújtani a megismerésre, részvételre a programokon, és, hogy tovább tudjátok adni az ismerősöknek, akit szintén érdekelhet.

Elsődleges és legfontosabb számomra a mesekönyv megjelenése után, hogy a mesék és a mondanivalójuk el jutnak-e a gyerekekhez, fogják-e szeretni őket. Ha igen, akkor minden ebbe fektetett perc megérte, és köszönöm minden szülőnek, aki ezt lehetővé tette! :)

Köszönöm, hogy velem tartasz! :)